26.07.2010

byron vs bairon

Intotdeauna trupele romanesti care cantau in limba engleza (sau whatever) mi s-au parut penibile si fara personalitate. Adica c'mon, de ce dreq sa canti in engleza? Adica care e faza asta cu obiceiul de a zice cuvinte inoportune intr-o alta limba? Esti mai cool asa sau wtf?
Insa printre toate trupele asta de alabalaportocala, apare "byron". Canta in engleaza, dar au ceva (mai mult) care le lipseste trupelor din rromania. Personalitate, prezenta scenica, talent..
Exista foarte putine formatii care sa iti poate exprima si transmite muzica atat de pur sufleteste cum o fac baietii astia. Atat feeling si atata sensibilitate in muzica lor incat te face sa te pierzi intr-o sumedenie de sentimente placute si colorate..
Si dupa doua albume in engleza, se pregatesc de un nou album, bat tobele, in limba romana! Chiar asa. Sperantele mele nu au fost in zadar si se pare ca o sa-i auzim pe baieti cantand intr-o limba straina pentru ei :)
Pana la finalizarea albumului la care trupa munceste deja, "byron" vor putea fii vazuti si auziti de cine o sa fie in zona litoralului la Stuffstock si alte concerte printre care o cantare la Papa la Soni pe 30 iulie cand Dan Byron isi serbeaza ziua de nastere.
La Multi Ani si la mai mare Byron!
 

2 comentarii:

smotocica spunea...

d unde stii tu ca vor scoate un al treilea album in romana?!?

Lau spunea...

Un fan dedicat e intotdeauna bine informat!
Ma poti crede pe cuvant sau daca nu, da clic pe unul dintre cuvintele 'byron' din postare si ai link catre una din paginile formatiei. Bafta!