11.03.2010

Marika TM

Florin Marica aka Dj Marika revine in Timisoara dupa ceva vreme, ultima oara fiind in orasul nostru pentru lansarea celor de O.C.S. din The Note.
Acum il vom gasi la platane in Coffe Lounge Club 700 sau cum io zice.
Am fost o singura data la Byron si locatia chiar mi-a parut destul de ok.. cam mic locul dar ok..
Pai ok atunci.
Setul lui Marika v-a include ceva tech dar mai mult electro, come-out-ul fiind poate nitzel diferit, asta in functie de ce lume va fii.
Vineri e programat un gig in Resita iar sambata il vedem la Timiosara. Sper sa ajung in Resita dar de asta depinde de programul meu de rahat de la job..
Acestea fiind spuse, expuse si prezentate care ai coaie ne vedem in Bussiness Coffee Lounge Club 700, si nu ma refer la buda publica care este Art club 700!


Confirmare

Oficial, Rammstein in Romania. In cadrul Sonosphere Festval unde vor concerta alaturi de nume uriase precum Metallica, Manowar, Slayer, Alice in Chains, Megadeth si Heaven and Hell.
Locaia: aceeasi unde se desfasoara si Bestval, adica intre betoane la Romexpo.. In Bucuresti exista numeroare locatii mult mai potrivite pentru desfasurarea unor astfel de manifestari, dar cand exista anumite interese, tre sa ne multumim si cu astfel de locatii de kkt!
In prima zi de festival, 25 iunie canta Manowar, urmand ca pe 26 iunie sa cante formatiile Metallica, Megadeth, Anthrax si Heaven and Hell.
Pe 27 iunie Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour si Mastodon.
Preturi: biletele pentru prima zi costa intre 120 si 350 lei, iar pentru a doua si a treia zi intre 185 si 350 lei, iar abonamentele vor fi cuprinse intre 350 si 550 de lei.