10.01.2010

Uite banu, nu-ti dau banu!

De obicei cand vrei sa cumperi marfa, mai intai vrei sa vezi daca e buna, daca merita banii. Asa e normal si de bun simt. Nu e cazul si pentru organizatorii de la Sziget Fesztival.
Nici nu a inceput bine anu' ca astia deja au stabilit preturile abonamentelor pentru festival.
Pe an de asa zisa criza, cand toti incearca sa-si vanda marfa cu preturi cat mai modice, se trezesc astia de la Sziget cu niste scoruri astronomice pentru buzunarele unora.
Majorarile sunt totusi pe buna dreptate, anul trecut fiind un nou record la numarul de participanti..
Preturile, pentru cei care au bani de aruncat, suna cam asa:
  • abonament complet pe toate zilele, cu campare inclusa costa 170 de EURO. Majorat cu 20 de para fatza de anul trecut., daca e cumparat in avans pana pe 30 aprilie. Dupa 1 mai tre sa scoti 200!
  • abonament complet pe toata perioada insa fara campare, costa 140 de EURO, majorare cu 40! Pretul urca dupa 1 mai la 170 de EURO
  • biletul pentru nebunia unei singure zile este de 45 de EURO.
  • biletele pentru VIP camping si Moving in urmeaza a fi anuntate in curand.
A, trebuie sa mentionez ca preturile au fost stabilite dar line-up-ul inca nu (SIC!)
Deci dai banu dar nu stii pentru ce.. Poate pentru ceva de genul asta:

Back2back

Am inceput sa ascult iar drum&bass. Si cu ocazia asta am dat peste un remix foarte reusit pentru Klaxons la Not Over yet. Merita creditat! Tot in periplul meu drum&basscian am cautat alt remix la piesa asta si am dat de o varianta dubstep. Evident tempo-ul e mai sacadat si mult mai lent, nici remixul nefiind foarte reusit.Dar dupa bpm-ul de la NeroBootleg, merge si piesa asta, gen relaxaza-ta fraté!

Si originalul: