07.11.2009

Timisoara oras de 5 stele..

Incepe sa ma amuze si sa ma intristeze noul slogan al primariei. Ma amuza in sensul ironic al formularii si ma intristeaza situatia orasului asta de 5 stele cica.
Ma duceam din Complex spre Unirii  pe la 4 dimineata pe ruta Podul Michelangelo pe o bezna totala. Nu e prima data cand se intampla flashback-uri de-astea cand pe vremea raposatului dupa ora 7 seara se dadea stingerea si orasul ramanea pustiu si in bezna. Imi amintesc cum si in zona Balcescu-Parkplace am avut parte tot de o astfel de 'economie' la curent.. Credeam ca timpurile Iepocii de aur au trecut, dar iata ca in orasul de 5 stele ai parte de retrairi d-astea horror, in caz ca ti-era dor.
Personal imi place sa fac hardcoreli gen mers in bezna totala nestiind dupa ce colt ma asteapta rromul cel sarac si discrimanat in cautarea de bani castigati cinstit pentru o paine la puradei. Dar totusi parca dupa 20 de ani te astepti sa nu se mai faca 'economii' la curent mai ales pe o strada unde vile frumoase si vechi devin propietatea unor colorati, probabil sigur cumparate pe bune, din bani munciti din greu.
Cred ca la fel ca si in cazul presedintelui jucator si bautor, a venit timpul ca si alesii locali sa mai faca un schimb de job si sa lase si pe altii sa mai fure. Ca doar e criza nu? ..si mai trebe si altii sa manance