31.05.2010

Noul stat nazist

Condamnare internationala impotriva actiunilor israelului dupa ce soldatii acestui stat au atacat un convoi incarcat cu ajutoare pentru populatia palestiniana.
Actiunea soldatilor evrei s-a soldat cu peste 10 morti printre pasagerii vasului, dupa ce comandoul israelian a coborat dintr-un helicopter la bordul vasului de ajutoare.
Purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Israelian, lt. col. Avital Leibowitz a justificat actiunea soldatilor ca raspuns la atacul (vezi Doamne) pasagerilor convoiului care au atacat soldatii cu arme de foc, cutite si bate.. (halal teroristi!)
Hm, hai sa dam crezare minciunilor purtatoarei de cuvant cum ca asa ar fii. Intrebarea ce rezulta de aici este ce au cautat soldatii de comando in primul pe vas? Avand in vedere ca autoritatile evreiesti stiau foarte bine ce transporta vasul: si anume produse destinate ajutorarii cetatenilor din regiunile palestiniene saracite de embargoul statului israelian. Un stat care nu respecta drepturile omului si care se comporta in exact acelasi mod ca si.. cine? Nazistii! Tot aia care care au facut si 'holocaustul' impotriva evreilor, aia care i-au bagat pe evrei in lagare, si tot asa. Nu inteleg cum un popor care a trecut prin toate astea (...) acum, in secolul 21 foloseste aceleasi metode ca si nazistii impotriva unor oameni cu adevarat neajutorati si nevionovati. Si cu toate aceste masuri ordinare impuse palestinienilor tot statul evreu sa intreaba de ce sunt urati de toata lumea si de ce toata lumea (araba in special) incearca sa-i extermine?
Pai din cauza unor astfel de actiuni marsave si nejustificate. Pana si Casa Alba, prietenii isra-elului, isi exprima regretele si asteapata rezultatele circumstantelor acestui atacat. Alte state precum Spania, Franta si Grecia au condamnat direct si ambasadorul Turciei a fost retras din israel.
Cu siguranta acest atac nu va ramane fara raspuns si nepedepsit. Asta insemnand evident o noua escaladare a violentelor din Orientul Apropiat. Dar poate asta vrea israelul prin acest incident. Inca un motiv de a-si masa trupele pe pamantul autoritatilor palestiniene si de ce nu, nimicirea a si mai multi oameni nevinovati pe motiv ca ar fii fundamentalisti.
In concluzie: violenta naste violenta, violenta creste fundamentalismul, violenta creste profiturile dealerilor de armament, violenta nu duce la nimic bun!

2 comentarii:

Andrei Pop spunea...

Evreii se simt superiori pentru ca cred ca sunt alesii lui Dumnezeu. Sunt la fel de fanatici ca fundamentalistii islamici. Fara violenta ar innebuni.

Dansk spunea...

Total de acord cu tine Andrei!