02.11.2009

Fanfare, trompete, punk, ska, frantzuji. Scuze, belgieni!

Super concert la Setup Venue intr-o zi de Duminica. Este vorba de concertul sustinut de formatia franceza KermesZ à l Est.Un brassband format din 8 prieteni din Belgia pe care i-a legat iubirea fatza de muzica intr-un proiect "salbatic"..
Salbatica si nebuneasca a fost si prestatia lor ieri cand in fatza unui public destul de numeros, avand in vedere ora (8pm!) de incepere si ziua, au cantat un gen muzical numit klezmer si muzica balkanica cu inerentele incursiuni in muzica tiganeasca.
Show total, cu toate ca sunetul in Setup cam lasa de dorit, dar cand se canta tare si e voie buna si super dispozitie, treci peste aceste mici "defecte". Seara nu s-a incheiat odata cu terminarea concetului, ci a continuat cu un party organizat mai mult sau mai putin ad hoc. "Vinovat" de muzica a fost nimeni altul decat UFO, o pasare rara la platane. A continuat pe acelasi gen, dar a bagat inevitabil si drum and bass. Soundtrack-uri de la Kusturica dar si un remix foarte misto de ska dupa tema de la The Godfather.
Un concert reusit, de la care am ajuns acasa pe la 12. Dupa-amiaza..



Niciun comentariu: