02.11.2009

Byron Exceptional!

Vineri, intr-o locatie interesanta, 700 Coffe and Lounge , intr-n cadru intim, au cantat baietii de la Byron.
Concertul cu ora de incepere anuntata 9 pm, a inceput dupa 10 jumatate, numai bine am ajuns la fix, stiam ca nu o sa inceapa la 9, si n-aveam chef de piedut timpul venind mai devreme.
Despre locatie: la concertul asta am fost prima data aici, si mi-a lasat o impresie buna. Servire relativ promta, chelnerite relativ dragute, atmosfera, foarte ok! Preturile in schimb m-au dat peste cap. O bere pishata de 0.33 gen Ciuc era la 6 lei rotunjit, iar de wiskey nu mai vorbesc. Preturi normale avand in vedere targetul establishmentului. Sonorizare bunicica, stroboscoape/lumini de nota 10.
Despre concert: Byron se afla in turneu pentru promovarea noului album A Kind Of Alchemy, care abordeaza un mesaj foarte puternic adresat colegilor de breasla (The Alchemist) dar si un refuz catre presa si catre casele de discuri (I don’t want to Entertain You, Sirens) care traiesc de pe urma exploatarii unor muzicieni de calitate, reducandu-i la simpli interpreti mainstream.
Ultimele doua dati cand i-am vazut pe Byron, in Bunker, respectiv The Note, concertele au fost cu chitarile in "priza". De data aceasta, Byron a ales sa faca un concert unplugged, pur si simplu incredibil, tripant..
Oameni cam snobii, dar na, nici nu ma asteptam sa gasesc indivizi cu Convershi. Era si o adunatura de fandosite la care nu le mai tacea gura, neavand nici un pic de respect pentru o formatie venita special pentru ei de la Bucuresti. Baietii au trecut peste si au cantat pentru aia care au dat 15 ca sa ii AUDA si nu au venit doar sa fie VAZUTI/E.
Un concert desfasurat "in familie", in intimitate si dragoste pentru o muzica de calitate, total atipica unei formatii din rromania

4 comentarii:

Richard M. Ilie spunea...

Misto, am uitat complet de asta. Acum regret...

Lau spunea...

Te anuntam, dar cum esti mai tot timpul la curent cu ce se intampla.. Who knew you didnt knew? :)

Dana spunea...

acum trecem peste tot ce nu a tinut strict de ei...noroc ca au dat ce au avut mai bun, cum de altfel fac tot timpul! super concert, chiar si asa in intimitate :)

Lau spunea...

Si ceea ce a tinut de ei, a fost magnific!
Multumesc de comentariu si te mai astept pe la mine :)