20.07.2009

Soare mare fete goale in spinare


Plec. Plec sa scap de orasul asta, de oamenii din orasul asta, de stres, de caldura, de poluare, de nesimtire. Plec dar probabil ca ma voi intoarce. Din pacate.
Dar pana atunci, voi face tot ce vrea muschii mei. Prima escala va fi la Festivalul Peninsula unde vor concerta nimeni altii decat Nine Inch Nails, legendara formatie al genialului Trent Reznor care anuntase ca acesta ar putea fi printre ultimele concerte NIN dupa vreo 20 de ani de activitate. Urmeaza Primal Scream, alta trupa inovatoare care in decursul carierei a experimentat tot ce se putea in materie de sunete.
Prodigy? Hai sa merg si la ei. Nu mai e formatia care ma facea sa ma urc pe pereti. D'en'eb'eul pe care il canta acum mi se pare prea 'jos' si prea rusinos pentru o formatie ca Prodigy. Dar cum zicea un amic, 'Ushor, ushor... lumea s-a schimbat, generatziile s-au schimbat, EU m-am schimbat..' Sunt curios care va fi publicul si media de varsta.
A, sa nu-l uit si pe preferatul meu, tiesto.. Sper sa-i pot fxte una in culise pentru faptul ca a distrus un gen musical facandu-l mai mult decat comercial si accesbil tutror 'manelistilor'..
Oricum, lasand neinspiratia care se cheama tiesto, Peninsula de anul asta promite a fi un festival care deschide o noua era a sa, o era care nu se mai axeaza pe trupe comerciale si arhi cunoscute, ci aduce un suflu nou, al necunoscutului. Prin cele doua formatii, care vor fi prea bune pentru publicul de la noi-sunt sigur de asta, aduce si o suita de Dj-ei internationali de valoare cum ar fi Booka Shade (abia astept), Richard Dorfmeister, Goldie si multi altii..
In afara de concerte, anul asta mi-am propus sa ma dau si cu toate sporturile pe care le au astia in program (atat cat imi va permite timpul si ficatul..)
Dupa Penisula. Urmeaza sa fac o vizita la amicul Jiji si al sau local foarte relaxant, Culcat. Care sigur imi va prinde bine dupa Festival!
Dupa tripul din Vama Veche, urmeaza Bucale, si tripul adevarat, Berlin!!!!!!!!!!!!!!! (inca nu e stabilit 100%, pt ca depind de altii, ce nu-mi place asta!)
Vor fi doua saptamani foarte concentrate, dar asa imi place mie!
Voi insa, nu o sa-mi lipsiti fratilor, chiar deloc si as aprecia daca nu o sa-mi duceti lipsa si sa nu ma sunati!
Vara faina la toata lumea!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

sper ca ai parte de o vacanta asa cum vrei u!!!!
have fun & stuff ;)