21.05.2010

Un nou festival pe harta

      La ce te gandesti cand auzi Aphex Twin? Primul lucru ce-ti vine in minte e ca e wierd. Totul la el e weird: muzica, videoclipurile, show-urile is weird.
Ei acum cand o sa auzi Aphex Twin pe langa ciudeteniile lui o sa-ti mai ramana in minte si faptul ca vine in Rromania! La noul festival ELEKTROKRASH de la Bucuresti (locul unde se intampla majoritatea chestiilor faine de pe la noi) la Cinema Drive-in Baneasa, deci va fii open-air
Alaturi de el vine si Chris Cunningham, regizorul 'video-ciudateniilor' lui.
      Organizatorii au pus la punct un nou concept, acela de a avea VJ care acompaniaza muzica cu imagini proiectate pe imensul ecran al cinematografului open-air.
      Printre alti artisti invitati vor fi Pendulum, DJ Shadow, U.N.K.L.E., Dan le Sac vs. Scroobius Bip sau Casiokids (apasa pe link, astia is mega tari :)).
La prima sa editie, festivalul ELETROKRASH promite a fi un inlocuitor bun pentru BestFest, anulat in acest an, dar si pentru EXIT. Coliziunea dintre electro, drum&bass, weird electronica si downtempo, precum si mixul multimedia dintre sunet si imagine, toate acestea inseamna ELEKTROKRASH, o noua provocare pentru iubitorii muzicii electronice.
Biletele se vor gasi pe eventim si myticket si vor costa in jur de 25 euro pe zi sau 50 euro pe toate cele 3 zile.
Eu zic ca merita 100%! Care vrea sa vina, sa-mi dea BUZZ.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu prefer la vie en rose http://www.youtube.com/watch?v=8IJzYAda1wA&NR=1 ;)

Lau spunea...

:)) Asta era off-topic, nu?