12.05.2010

Peninsula pe cai mari!

S-au anuntat primele nume la festivalul Peninsula 2010. Si ce mai nume!
Sa incepem cu greii, respectiv preferintele mele :P
KORN.
Imi amintesc cand a aparut prima data cu Freak on a leash. Fratee! Am ramas masca ce coaie muzicale aveau baietii astia. Si dupa a turnat cu piese una si una. Pana la un punct cand a inceput panta descendenta.
Na pai ce sa faci. E normal ca inspiratia si cheful de a canta doar de dragul de a canta sa dispara. In ultima vreme piese tot mai aiurea si de umplutura..

Albumul ce urmeaza a fii lansat se numeste "Who we are" si are 10 piese dintre care doua track-uri bonus deluxe.
Korn-Oildale-Live @ Anchorage


TRICKY. 
Tipul asta e tripat rau. Da' rau de tot! Il stiu din colaborarea lui cu alti giganti ai trip-hopului Massive Attack la piesa Karmacoma.
Tipul a scos noua albume, cel mai recent fiind Puppy Toy iesit in 2009.

La Peninsula sper sa-l aud si cu piesa mea favorita For Real

SKA-P.
Adica 'Escapel' pronuntie libera. S-a format prin 1994 la Madrid in Spania si canta ceva ce mie imi place enorm si anume ska-punk. Un gen muzical super misto si vesel numa bun de dansat cand esti manga si ametit..
Ia ascultati de nu ma credeti:
 


1994 se formeaza in Finlanda The Rasmus. Abia in 2003 ajung in topuri si recunoastere internationala cu albumul 'Dead Letters' si cu super piesa 'In the shadows'

 
Cine nu stie mega hitul suedezilor 'The final countdown'? Pai asta nu e singura lor piesa. Au mai scos inca 7 albume de atunci, in 2009 iesind 'Last Look at Eden'.

BABYLON CIRCUS. Gipsy, punk, balkanic. De-astea

 










Nume interesante sa zicem si mari. Sa vedem ce alte formatii isi mai anunta confirmarea. Abia astept sfarsitul lui august!

Niciun comentariu: