08.11.2009

Surexpositions 2009

Centrul Cultural Francez si Muzeul de Arta din Timisoara organizeaza a V-a editie a Intalnirilor Internationale de Fotografie Contemporana de la Timisoara - SupraExpuneri. In iunie 2005, Centrul Cultural Francez a organizat in premiera nationala absoluta Intalnirile Fotografice de la Timisoara numite SurExpositions / SupraExpuneri. Menirea acestui eveniment este sa reuneasca o data pe an creatii ale unor artisti fotografi contemporani europeni de marca, in expozitii deschise publicului larg precum si profesionisti in domeniul cultural-artistic, pentru discutii si dezbateri in jurul unor problematici date.
A cincea editie a Intalnirilor Fotografice Internationale se va desfasura intre 10 si 30 noiembrie 2009 si are ca tematica generala Greutatea superficialului, usurinta gravitatiei.  Vor participa artisti de renume din Franta, Romania si Polonia. SupraExpuneri 2009 va gazdui, ca si in anii precedenti, un ciclu de conferinte organizate in jurul experientelor exemplare din domeniul fotografiei contemporane.
Editia SupraExpuneri 2009 se va bucura de un program artistic, numit Nocturne,  propunand seri de proiectii video, performance-uri si muzica experimentala, animand astfel intalnirile fotografice si dand o adevarata rezonanta orasului.
Programul si mai multe gasiti aici

Niciun comentariu: