28.11.2009

Good music ruuuuulz!

Ieri noapte am fost la doua extreme muzicale. Una a fost in Youtopia (yeah, I know..) si cealalta in Setup Venue.
In primul club s-au desfasurat nominalizarile premiilor Romanian DJ List Awards (?!) cu un dj invitat olandez dar cu nume de oras german Dash Berlin. In afara de muzica proasta prestata, am mai remarcat la el si un adevarat ghiul de aur cu incrustatie neagra, onix probabil..
Lume multa, foarte variata, de la taranii casei pana la un tip cu un tricou avand imaginea lui Corneliu Zelea Codreanau! Muzica foarte foarte proasta, sincer ma asteptam sa fie labareala muzicala dar nici chiar asa. Nu-s fan trance, mi se pare cea mai tampa din muzicile electronice dar sunt unele piese, artisti care imi plac mult. Sonorizarea foarte proasta, sunet infundat iar basii se auzeau ca-n butoi. Plictiseala maxima.
Dupa 20 de minute de cascat m-am hotarat sa merg sa vad daca e ceva in Setup. Invitatul serii ar fi fost Ivan Deyanov. Dar cand am intrat pe pagina lui de myspace, era anulat party-ul din TM. Fara invitat, in Setup s-a prestat ceva, si s-a prestat muzica extraordinara, unul din cele mai bune seturi de dj la care am fost.
M-am intors in Youtopia, am luat-o pe I si am plecat sa ne dantzuim in Setup.
Resposabilii cu muzica au fost Plusculaar  si turcul Protech. Ritm cursiv, piese excelente (minimal, techno, minimal-tech), jucause, energie pozitiva!
La 4 a trebuit insa sa plec spre casa, sambata lucram. Dar seara de vineri ramane ca fiind una plina, cu rele dar mai ales cu bune!

2 comentarii:

Dana spunea...

ma mir ca ai rezistat 20 de minute in youtopia :))...noroc ca e Setup-ul langa!

Lau spunea...

Pai n-am prea rezistat..
Noroc pentru Timisoara cu Setup-ul!
Aparitia lui a fost o 'oaza' de libertate muzicala