13.10.2009

Boc, hop, poc!



S-au dus rostogolindu-se portocalii de la guvernare.
Azi, pentru prima data de la Revolutie, un guvern al rromaniei este demis printr-o motiune de cenzura. Motiunea privind legea salarizarii a fost initiata de PNL si UDMR si sustinuta de PSD. Guvernul s-a prabusit prin motiunea de cenzura "11 impotriva romaniei" : 254 parlamentari au votat pentru, 176 au votat impotriva si 4 voturi au fost anulate.. Nu s-au adeverit barfele cum ca unii parlamentari vor fi mituiti cu 100 de mii de coco ca sa nu se prezinte la vot, guvernul ramanand astfel in picioare. Sigur portocalii ar fi in stare de astfel de tertipuri. Interesul a fost ca guvernul sa cada..
Nu puteam ramane indiferent la super stirea asta. Imi doream ca aceasta caricatura de guvern sa dispara din momentul formarii. Si acum s-a intamplat. Jubilez. Neavand insa nimic de castigat decat o satisfactie naiva.
Avand in vedere clasa politica ce-o avem dar si oamenii din tzara asta, e clar ca nu vom avea parte de o conducere a tzarii mai buna, insa cu siguranta vor lipsi fenomenele din ultimii ani.
Sigur stiu ca anul asta voi merge la vot pentru ca m-am saturat sa voteze pentru mine moldovenii, oltenii si taranii de prin Ardeal sau Banat. Stiu cum se voteaza la sat. Am vazut asta foarte clar anul trecut ..
Iar ignorantii care considera ca degeaba mergi la vot pentru ca oricum n-ai pe cine sa votezi nu le zic decat sa nu mearga. Decat sa voteze tembeli ca ei pe alti tembeli, mai bine nu. Si clar solutia nu e sa nu votezi.
Voteaza daca nu vrei ca badea Vasile de la moldova sa voteze pentru tine!

Niciun comentariu: